Μετακομίσεις ΑΘΗΝΑ από 48€+ΦΠΑ. Mεταφορές προς όλη την Ελλάδα!

Ενοικίαση

φορτηγό-ενoικίασηΗ εταιρεία μας σας παρέχει δυνατότητα ενοικίασης φορτηγού! Σας προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για να μεταφέρετε ό, τι θέλετε, μετακόμιση και μεταφορά αντικειμένων γίνεται εύκολη!

Έχετε τη δυνατότητα μίσθωσης εξοπλισμού, σας προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη λύση στις ανάγκες σας για ανύψωση, και για μεταφορά ή μετακόμιση με προσιτές τιμές και με τον τρόπο και για το χρόνο που εσείς επιθυμείτε.

Τα μηχανήματα και τα φορτηγά παρέχονται για όσο χρονικό διάστημα απαιτείται, σε οποιαδήποτε περιοχή επιθυμείτε, όποιες και αν είναι οι ανάγκες σας…

Στο χώρο της Ανύψωσης διατίθενται προς ενοικίαση δύο ανυψωτικά μηχανήματα.

Τα μηχανήματα μας διαθέτουν μεγάλο πτυσσόμενο «βραχίονα» που φτάνει τα 30μ ύψος, δηλαδή μπορούν να αναλάβουν ανυψωτικές εργασίες και μετακομίσεις σε ψηλά κτήρια μέχρι και 10 ορόφων. Επιπλέον παρέχουμε μηχανήματα μικρού όγκου επιτρέποντας έτσι μεγαλύτερη ευελιξία σε στενούς με περιορισμένη πρόσβαση δρόμους.

Στο χώρο της μεταφοράς διατίθενται προς ενοικίαση φορτηγά κλειστού τύπου ιδιόκτητα ή συνεργατών μας, προκειμένου να επιτευχθεί η μεταφορά οποιασδήποτε οικοσκευής ή μηχανικού εξοπλισμού.